top of page
Ritmo Latino front cover
Ritmo Latino back cover

Amikor a kétezres évek elején nagyon tarolt a latin house, 2002-ben én is kevertem egy ilyen mixet (fent is van a Hearthis-en), lejátszottam a műsoromban, majd feltettem a honlapomra. A többi letöltéshez képest kiemelkedően jól teljesített, több mint háromezren töltötték le. Azt gondoltam, hogy ez egy jó jelzés arra, hogy latin mixet készíteni megéri.

Szerencsére a kiadó is ezen a véleményen volt, bár ekkor már 2005-öt írtunk, mindenki ész nélkül másolt illegálisan, meg persze töltögetett mindent mindenhonnan, de én hittem a latin house-ban. Mondjuk, itt nem is a latin house-zal volt gond, hanem pl. a Hitmix Of The Nineties kapcsán említett jogosításokkal. Egyrészt eltartott egy ideig, másrészt nem kaptunk meg mindent, amit akartunk, harmadrészt a kész termék messze nem volt ingyen.

No igen, aki meg akarta venni, annak a zsebébe kellett (volna) nyúlni, de ezt ekkortájt már kevesen tették meg kis hazánkban - külföldön 2005 még bőven benne volt a CD korszakban.

Ennél a projektnél is mindent magam csináltam: koncepció, borító, mixelés, mastering... arra meg nyilván rájöttetek, hogy a borítón nem én szerepelek, hanem egy táncos lány ismerős... 😉

Száz szónak is egy a vége, ma már megvásárolni nem lehet (na jó, van még 5 eredeti példányom...), viszont online hallgatni igen. Ez is egy kis szelete a magyarországi klub életnek...

bottom of page