top of page

Vizes trikós verseny...

...volt a Hotel Rege Disco 2000 bárjában (első rezidenciámon) 1989. október 18-án. Mindenfelől új szelek fújtak akkoriban, a főnököm az ötletet egy videotékából kölcsönzött amerikai filmben látta, és azonnal tudta, hogy ha ezt megcsináljuk, a klub biztosan felkerül a térképre!

Készítettünk plakátot is, és előre megfontolt szándékkal mentünk olyan iskolák környékére, ahová sok lány járt (közgazdasági, egészségügyi sulik), hogy minél több potenciális jelentkezőt érjünk el. Sikerült, és végül a legjobb tizenkettőt léptettük fel a bárban, a média legnagyobb örömére. Ha jobban megnézitek ezt a fotót itt, és túlteszitek magatokat azon a sokkon, amit az én feltűnésem okoz baseball sapkában és fehér zokinval, a háttérben például Szellő Istvánt ismerhetitek fel azzal a nagyon-analóg magnóval a vállán, piros pulóverben.


Vizes trikós verseny a Hotel Rege Disco 2000 bárjában

De ott volt a Magyar Televízió is, ráadásul nem csak a Híradó, hanem a Parabola is! Elképesztő hullámokat vetett az akció, a célját elérte, pedig a főnyeremény "csak" egy kétszemélyes párizsi hétvége volt - igaz, 1989-ben még ez is nagy szó volt!

Alább megnézhetitek a TV Híradó anyagát is, mert bizony, még a fél nyolcas, "nagy" híradóban is bekerültünk, hiszen már akkoriban is kellett a "színes" a végére (a műsorvezető Bánó András).

Emlékszem, annak idején többen is mondták, hogy valami komolyabb medence kellett volna, de egyrészt 1989-et írtunk, nem volt még OBI meg Praktiker, másrészt az "ötletgazda" amerikai filmben is pont ugyanilyen volt a díszlet.

Egyébként annyira belejöttünk a dologba, hogy nem sokkal később, amikor épp tetőzött a lambada láz, csináltunk egy lambada versenyt, majd utána egy láb szépségversenyt, de addigra olyan menők lettünk, hogy ezt a rendezvényt már Antal Imre vezényelte le. Valahol az is megvan egy videó kazettán, csak még nem találtam meg.



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page